Éld át az Axis életérzést ebben a szezonban!

Eljött a nyár és vele együtt a hajózási szezon is! Itt az ideje új élményeket és tapasztalatokat szerezni itthon és külföldön egyaránt! A Bella Marine segít emlékezetessé tenni az idei nyaradat is szolgáltatásainkkal és hajóinkkal!

Ne ússz az árral szemben, inkább lovagold meg!

Képzeld el, ahogy 30 km/h szörfözöl a Duna hullámain, a nap kellemesen megvilágítja a folyót alattad és a menetszél lehűt téged. Velünk nem csak fantázia ez!

Élményhajózás szolgáltatásunk keretén belül alkalmad nyílik wakeboardozásra, országunk ikonikus folyóján, a Dunán. Szervezzetek a haverokkal egy közös délutáni programot, csiszold sporttudásodat vagy próbáljátok ki a családdal, a nyári kikapcsolódás alatt!

Szeld Európa hullámait hajóddal!

Nyáron nincs jobb érzés, mint saját hajóval felfedezni az itthoni és külföldi folyókat és tavakat. Célunk hogy minél több embernek segíteni tudjunk abban, hogy ezt megtapasztalja.

Európán belül bárhova el tudjuk szállítani hajódat, így neked csakis egy feladatod lesz hajóddal: jól érezned magad! Több évtizedes tapasztalatunk garantálja megelégedettségedet és hajód gyors szállítását.

Nincs hajód? Szeretnéd profiktól megvásárolni első hajódat? Mi ebben is tudunk segíteni! A kiválasztástól, a szállításig, mindenben tudunk segíteni neked!

 

További kínálatunkat megtekintheted ide kattintva.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.