• slidebg1

Élményhajózás

Feledhetetlen élménnyel szeretné meglepni barátját, párját vagy egyik családtagját? Legyen szó születésnapról, céges rendezvényről vagy legény/leánybúcsúról, minden elvárást felülmúló élményt biztosíthat számukra a Bella Marine élményhajózás szolgáltatásaival.

Természetesen a lehetőségek tárháza széleskörű, ugyanis az élményhajózásokat össze is kötheti egy kiadós ebéddel vagy romantikus vacsorával a Vasmacska Terasz éttermében.

motorcsonak

Amennyiben csupán bepillantást szeretne nyerni ezen alkalmak egyikébe, úgy rendelkezésre áll luxushajóinkkal és rutinos kapitányunkkal az 1 órás élményhajózás lehetősége is.

Mivel a Duna önmagában rengeteg csodát rejt, éppen ezért a több órás utak alkalmával ezt fel is fedezhetjük akár egy családi túra keretein belül is. Az Ön véleménye és elképzelése számunkra a legfontosabb, de természetesen készséggel állunk rendelkezésükre és szívesen segítünk a megfelelő útvonalak kialakításában.

Amennyiben új hobbi iránt érdeklődne vagy beleszeretne a hajózás élményébe, abban az esetben nálunk megszerezheti hajóvezetői jogosítványát kikötőnkben.

Várjuk sok szeretettel és reméljük, hogy az Ön számára is a legtöbbet kínálhatjuk!

 

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.