Ismerd meg piacvezető márkáinkat!

Malibu

A Malibu hajóit a vízi sportok szerelmeseinek készítik. Modern és innovatív technológiájuknak köszönhetően nem kell messze utaznod, ha hullámokon szeretnél lovagolni! Hullámgenerátoraik segítségével könnyedén tudsz szörfözni vagy wakeboardozni!

A Malibunál, a valós igények és tapasztalatok befolyásolják a termékfejlesztést, hiszen az alapító hat tag is a vízi sportok kedvelői.

 

 

Yamaha

A Yamaha termékeknek egyetlen feladata van, a „Kando” (japánul: egy mély elégedettség és izgalom érzete, amikor egy magas értékű dologra bukkanunk) érzését kelteni az ügyfelekben. A hajók stílusát öt szóval lehetne leírni: Innováció, Izgalom, Önbizalom, Érzelem és Kötelékek.

Nem csak a megjelenésre és a teljesítményre figyelnek a Yamaha-nál, hanem a kényelemre is! Magas sebességeknél is teljes komfortban tudsz ülni. A Yamaha termékeket azoknak ajánljuk, akik luxusba szeretnék űzni az extrém sportokat.

 

 

Axis

Szeretnéd megvenni életed első sporthajóját, viszont még nem vagy biztos döntésedben? Ha gazdaságos áron szeretnél prémium sporthajót venni, akkor az Axis márkát keresed! Az Axis hajók a prémium kategória minden előnyét ötvözik a kedvezményes árazással.

A Malibu piacvezető hullámgenerátor rendszerét használhatod ki, minden Axis terméknél, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb sportélményt fogja nyújtani új hajód!

 

 

Kawasaki

Az ikonikus Jet Ski készítői pontosan tudják, hogy hogyan kell ötvözni a magas teljesítményt a megjelenéssel és kényelemmel. Ha nem csak „utazni” szeretnél a vizeken, hanem szelni szeretnéd a világ álló és folyóvizeit, akkor biztos döntés a Kawasaki termékei!

Tapasztald meg a Jet Ski életérzést és száguldj a víz felszínén!

 

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.